Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Κυριακή, 01-10-2023 I  

 
ΑΛΚΥΩΝ

Η Επιχείρηση

Το Alkion Hotel θεωρείται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή του Σιδαρίου.  Μόλις βιώσετε τη φιλική ατμόσφαιρα του και βρεθείτε σε ένα περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις σε μια πανέμορφη τοποθεσία, θα συμφωνήσετε ότι το Alkyon Hotel είναι μια θαυμάσια επιλογή για αξέχαστες διακοπές.

Το ξενοδοχείο Alkion είναι το ιδανικό μέρος για εκείνους που αποζητούν μια οικογενειακή ατμόσφαιρα αλλά και για ζευγάρια που επιθυμούν ήρεμες και ρομαντικές διακοπές. Το ξενοδοχείο Alkion Hotel, λόγω της τοποθεσίας του, αποτελεί  μια επιλογή για όσους αναζητούν μια γεμάτη ζωή απο νυχτερινές εξορμήσεις.

Τζακούζι, Απεριόριστη πρόσβαση WiFi, καθημερινή ψυχαγωγία και διασκέδαση,  ειδικός χώρος για παιδιά είναι μόνο κάποια από το πλήθος των παροχών που διαθέτουμε στο χώρο μας. Το  Alkion μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των πιθανών  απαιτήσεων.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του Σιδαριού και μόνο μια ανάσα από όλες τις  ανάγκες που μπορεί να προκύψουν  στις διακοπές σας. Στο κέντρο του Σιδαριού, σε απόσταση 150 μέτρων από το ξενοδοχείο, σας καλει μια όμορφη αμμώδη παραλία, με επιλογές σε θαλάσσια σπορ. Επίσης, στο κέντρο  θα βρείτε  πολλά καταστήματα, φαρμακείο, ιατρικά γραφεία, μπαρ και εστιατόρια.


Εκτυπώσιμη μορφή