Το Εστιατόριο μας I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Τετάρτη, 22-05-2024 I  

 
REX

Το Εστιατόριο μας

 

Το  Εστιατόριο REX ιδρύθηκε το 1932 από την οικογένεια Κασίμη την οποία και διεύθυνε μέχρι και το 1945. Ο Γιάννης Δημουλίτσας διαχειρίζεται το εστιατόριο τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν μετά την οικογένεια Κασσίμη. Σήμερα, το εστιατόριο ανήκει στην οικογένεια Κατσαρού. Η πρώτος ήταν ο Νικόλας Κατσαρός ο οποίος ξεκίνησε τη διαχείριση του εστιατορίου το 1975. Στη συνέχεια, ο ανιψιός του, ο Αλέξανδρος, η σύζυγός του και τα παιδιά του, συνέχισαν το έργο του μέχρι σήμερα.
Το REX βρίσκετε στην οδό Καποδιστρίου όπου είναι μια από τις πιο κεντρικέςς οδούς της πόλης. Υπάρχουν πολλά ιστορικά κτήρια γύρω από το εστιατόριο, που έχουν κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια της γαλλικής κατοχής.
Το Εστιατόριο Rex είναι πολύ γνωστό στην Κέρκυρα και όλοι οι πελάτες του απολαμβάνουν τις στιγμές τους και τις μοιράζονται μαζί μας. Η οικογένεια Κατσαρού είναι ευτυχείς που είναι ιδιοκτήτες ενός τόσο σημαντικού και ιστορικού εστιατορίου και είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το Rex. Ωστόσο, θεωρούν πολύ σημαντικό να βελτιώνουν τις υπηρεσίες και τον περιβάλλοντα χώρο του Rex μέρα με τη μέρα.
Υπάρχουν πολλά έργα ζωγραφικής στο εστιατόριο, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλείο και την ομορφιά της Κέρκυρας. Οι περισσότερες από αυτές είναι δια χειρός του Κερκυραίου ζωγράφου Κένταρχος. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν παραδοσιακά πιάτα, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία φαγητών και εγγυόμαστε την ποιότητα των υπηρεσιών και φαγητών μας.
REX είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Ο στόχος των ιδιοκτητών είναι οι επισκέπτες τους να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τα κρασιά και εξαιρετική πιάτα.

Είμαστε ανοιχτά απο τις 12:00 μέχρι τις 09:00 το βράδυ...

facebook_F4910748.jpg


Εκτυπώσιμη μορφή