Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Σάββατο, 13-04-2024 I  

 
KASSIOPI TRAVEL SERVICE

Η Επιχείρηση

  Το Kassiopi Travel Service ιδρύθηκε το 1974 στην Κασσιόπη απο τον Σπύρο Κουτσούρη και τον Σπύρο Σαρακηνό και ήταν το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο στην Κασσιόπη και ένα από τα πρώτα ταξιδιωτικά γραφεία της Κέρκυρας . Τον Μάιο του 1998 ο Σπύρος Σαρακηνός πούλησε το μερίδιό του στον Δημήτρη Κουτσούρης , και από τότε τα δύο ενεργά μέλη της εταιρείας είναι ο Σπύρος και ο Δημήτρης Κουτσούρης .

  Όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε ήδη ασχολούμαστε με όλες τις πτυχές των εισερχόμενων και εξερχόμενων τουρισμού και μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε το νησί της Κέρκυρας και να λάβετε μερικές αξέχαστες αναμνήσεις ! Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες  για τους πελάτες μας, οι οποίοι θα έχουν πάντα
εδώ μια ζεστή και ξεκούραστη διαμονή .


  Το
Kassiopi Travel Service είναι η πρώτη έδρα ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Κασσιόπη της Κέρκυρας . Αναλαμβάνουμε τη διαμονή και τις οργανωμένες διακοπές για τα διαμερίσματα , studios, ξενοδοχεία και βίλες στο χωριό Κασσιόπη και σε άλλες περιοχές του Δήμου της Κασσιόπης . Διαθέτουμε ένα πολύ μεγάλο στόλο από καινούργια αυτοκίνητα που διατίθενται προς ενοικίαση στις καλύτερες τιμές στην Κασσιόπη. Διεθνείς και εγχώριες πτήσεις και πτήσεις τσάρτερ είναι διαθέσιμα από το γραφείο μας . Έχουμε οργανώσει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από τοπικές βάρκες και  δρομολόγια με πούλμαν που αναχωρούν καθημερινά από την Κασσιόπη , μπορείτε να νοικιάσετε ιδιωτικά μηχανοκίνητα σκάφη , σε συνδυασμό με την καλύτερη εταιρεία μηχανοκίνητου σκάφους στο νησί , Φίλιππος σκάφη που βασίζεται στην Κασσιόπη και επίσης μπορούμε να οργανώσουμε ιδιωτικές μεταφορές με πλοίο , λεωφορείο ή ταξί από όλο το νησί της Κέρκυρας .
 

  Το
Kassiopi Travel Service παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις σε όλη την Κέρκυρα . Είναι ο τόπος όπου η πραγματική φροντίδα και η άνεση είναι η μεγαλύτερη αποστολή μας . Η Κασσιόπη έχει καταπληκτική θέα και με όλα τα παραδοσιακά λιμάνια της δίνει μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε όποιον έρχεται να επισκεφτείτε αυτό το πανέμορφο χωριό .


Εκτυπώσιμη μορφή