ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ  ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΑΝΟΝΙ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΕΡΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΗΣΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΡΑΧΑΒΗ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
 

Η νότια πλευρά των Οθωνών είναι ήπια και ομαλή με δαντελωτές ακτές και αμμουδερές παραλίες. Εδώ συναντάμε τις παραλίες Κάνουλας και του Αμμος. Στην βόρεια πλευρά το τοπίο αποκτά άγρια ομορφιά με ορθοπλαγιές και γκρεμνούς. Εδώ συναντάμε τις εντυπωσιακά όμορφες παραλίες, με την άσπρηαμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά, Ξυλοσειρμοί και Ασπρη Αμμος. Σε αυτές η πρόσβαση γίνεται μόνο με καΐκια και βάρκες. Επίσης, στα βόρεια συναντάμε τους όμορφους όρμους Φύκι, Καψολινάρικαι Δαμασκάτικα.

Οι κυριότερες παραλίες της Ερεικούσσας είναι στο Πόρτο και στο Μπραγκίνι.

Το Μαθράκι έχει πολύ ήπια και ομαλή μορφολογία και είναι περιτριγυρισμένο από πολλές παραλίες. Ιδιαίτερα η ανατολική του πλευρά, το Πορτέλο, αποτελεί μιαν εκτεταμένη παραλία περισσοτέρων από 2 χλμ θαυμάσιας αμμουδιάς, ενώ η ΒΑ κατάληξη της είναι ένας πανέμορφος όρμος με ψιλή άμμο. Τα νερά τους είναι πεντακάθαρα και ρηχά.

 

ΑΣΠΡΗ ΑΜΜΟΣ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ ΦΥΚΙ
ΑΣΠΡΗ ΑΜΜΟΣ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ ΦΥΚΙ
ΜΑΘΡΑΚΙ ΠΟΡΤΕΛΟ ΠΟΡΤΟ
ΜΑΘΡΑΚΙ ΠΟΡΤΕΛΟ ΠΟΡΤΟ












Καιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στην Κέρκυρα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Κέρκυρας