ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ  ΚΕΡΚΥΡΑ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΑΝΟΝΙ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΕΡΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΗΣΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΡΑΧΑΒΗ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 

Κοντά στην πόλη της Κέρκυρας συναντάμε τις Αλυκές, τα Γουβιά, το Κοντόκαλι, το Κανόνι και την παραλία του Μον Ρεπό.

Αλυκές 

Οι Αλυκές είναι μια καλάοργανωμένη αμμουδερή παραλία, με ρηχά, ζεστά νερά και ένα περιποιημένοδημοτικό πάρκο, ιδανικό για ξεκούραση και παιγνίδι. Μια οικογενειακή επιλογή.

Γουβιά

Τα Γουβιά είναι ένα δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο, με μια μεγάλη και πολύ οργανωμένη παραλία, ιδανική τόσο για κολύμπι όσο και για θαλάσσια σπορ. Τα Γουβιά είνα ακόμη γνωστά για την μαρίνα τους και για τα ερείπια του ενετικού ναύσταθμου.

Κοντόκαλι

Το Κοντόκαλι είναι η παραλία που προτιμούν οι ντόπιοι κάτοικοι της πόλης, γιατί είναι πολύ κοντά σε αυτήν και πολύ καλά οργανωμένη. Επίσης, είναι η επιλογή των οικογενειών χάρη στα καταγάλανα, ρηχά νερά της, που είναι κατάλληλα για παιδιά και όσους δεν γνωρίζουν καλά κολύμπι. Είναι στρωμένη με άμμο και βοτσαλάκι και έχει πολύ ωραία θέα προς την πόλη και το νησάκι Λαζαρέτο.

Κανόνι

Στο φημισμένο Κανόνι υπάρχει μια μικρή και ήσυχη παραλία, που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κολυμπήσουν με θέα το φημισμένο Ποντικονήσι, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

παραλία Μον Ρεπό Η παραλία του Μον Ρεπό βρίσκεται μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, κοντά στον όρμο της Γαρίτσας και είναι η αγαπημένη παραλία του ντόπιου νεαρόκοσμου και των οικογενειών της πόλης. Είναι μικρή και αμμώδης και ικανοποιητικά οργανωμένη.

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΒΟΡΕΙΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ











Καιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στην Κέρκυρα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Κέρκυρας