ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ  ΚΕΡΚΥΡΑ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΑΝΟΝΙ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΕΡΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΗΣΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΡΑΧΑΒΗ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
 

Η εκτεταμένη ακτογραμμή της Κέρκυρας, με περισσότερα από 200χλμ μήκος και μια μοναδική γεωμορφολογική ποικιλία, φιλοξενεί μεγάλο αριθμό πανέμορφες παραλίες. Από τις πολύ κοσμικές και πολυσύχναστες μέχρι ερημικές και σχετικά απομονωμένες. Λέγεται, ότι είναι τόσες πολλές οι παραλίες στην Κέρκυρα,που ούτε οι ίδιοι οι Κερκυραίοι δεν τις έχουν επισκευθεί όλες. Αλλωστε, όταν δίπλα σου έχεις την επιλογή περισσοτέρων της μιας εξαιρετικής παραλίας, ξεχνάς να προσπαθήσεις μακρύτερα. Ομως για τον επισκέπτη είναι αλλιώς: η ανακάλυψη μιας νέας, αλλιώτικης και αλλιώτικα όμορφης παραλίας είναι μια ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά.

Οι ανατολικές ακτές προσφέρουν ήσυχα νερά για κολύμπι, πλούσιο βυθό για εξερεύνηση και σχετικά εύκολη πρόσβαση από την πόλη. Η βoρειoανατολική πλευρά του νησιού φημίζεται για τα καθαρά νερά και τα πολύχρωμα βότσαλα. Οι βόρειες ακτές έχουν μεγάλες αμμουδιές με ρηχά και ζεστά νερά. Η νοτιοανατολική πλευρά ξεχωρίζει για τις ρηχές αμμουδιές, με τα ταβερνάκια πάνω στο κύμα και τον δρόμο να φτάνει μέχρι την παραλία. Οι δυτικές ακτές, τέλος, διαθέτουν τεράστιες, ονειρικά όμορφες, αμμουδιές με γαλαζοπράσινα νερά και καλοσχηματισμένα βράχια αλλά και απομονωμένους, κρυφούς παράδεισους, για ρομαντικούς λάτρες της θάλασσας.

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΒΟΡΕΙΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚαιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στην Κέρκυρα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Κέρκυρας