Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Τιμές I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Δευτέρα, 08-08-2022 I  

 
Seven Islands

Η Επιχείρηση

KEFALONIA APARTMENT:
Στον 1ο όροφο του σuγκρoτήματoς υπάρχει ένας άψογα διαμορφωμένος χώρος που μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 άτομα. Δύο υπνοδωμάτια με 2 μονά και 1 διπλό κρεβάτι στο καθένα αντίστοιχα, μπάνιο, κουζίνα και καθιστικό με TV. (όπου μπορεί να φιλοξενήσει και πέμπτο άτομο).

ZAKINTHOS APARTMENT:
Στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα ευήλιο και ευάερο διαμέρισμα που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι , μπάνιο, κουζίνα και καθιστικό με TV . (όπου μπορεί να φιλοξενήσει και τρίτο άτομο).

STUDIOS (KERKIRA - PAXI - LEFKADA - ITHAKI):

Στον επάνω όροφο του συγκροτήματος βρίσκονται τέσσερα υπέροχα studios, διακοσμημένα με παραδοσιακό Επτανησιακό γούστο. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι (ή δύο μονά), μπάνιο, κουζινάκι και TV. Το μπαλκόνι του έχει υπέροχη θέα για στιγμές χαλάρωσης.

SAKIS VILLA:

Ένα πέτρινο σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με TV, που φιλοξενεί έως και 6 άτομα. Οι πλακόστρωτες, δροσερές βεράντες του, έχουν άνετο τραπέζι με πολυθρόνες. Στην άλλη πλευρά της αυλής, υπάρχει πισίνα με ομπρέλες και ξαπλώστρες που μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας το μπάνιο του σ' αυτή.


Εκτυπώσιμη μορφή