Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Σάββατο, 13-07-2024 I  

 
CorfuSun Διαμερίσματα

Η Επιχείρηση

3_F22249_F856741714.jpg  Τα διαμερίσματα CorfuSun είναι χτισμένα στις γραφικότερες και πιο αξιοθαύμαστες τοποθεσίες του χωριού Μπενίτσες 12 χλμ. από το κέντρο της πανέμορφης Κέρκυρας. Πρόκειται για ένα μέρος που έγινε διάσημο για την παραδοσιακή του ομορφιά, τη φιλοξενία του, την υψηλή τουριστική αξία του και για τα πιο “φρέσκα ψαριά” στο τραγούδι της Ρένας Βλαχοπούλου “Κέρκυρα”.

  Οι ομορφιές του χωριού Μπενίτσες προβλήθηκαν πρόσφατα πανελλαδικά και από την εκπομπή της ΕΡΤ 3 “Κυριακή στο χωριό”. Η Μπενίτσες, ένα παραλιακό χωριό που συνδυάζει το πράσινο με το γαλάζιο με τις ομορφιές του βουνού και της Θάλασσας, βρίσκονται σχεδόν στο κέντρο της Κέρκυρας ιδανικό μέρος διαμονής για αυτούς που σκοπεύουν να εξερευνήσουν το νησί. Είναι σχεδόν πάνω στη θάλασσα και μόλις 1.5 χλμ. από το ιστορικό παλάτι της πριγκίπισσας Σίσσης (Αχίλλειο), 6 χλμ. από το Ποντικονήσι και το Κανόνι ενώ δεν απέχει πολύ από τα υπόλοιπα αξιοθέατα του νησιού.

  Στο χωριό βρίσκονται το μουσείο Θαλάσσης και τα Ρωμαϊκά λουτρά καθώς και φυσικές πηγές νερού. Θα βρείτε όμορφες ταβέρνες με ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, ταβέρνες που έχουν κερδίσει τη φήμη σε όλη την Ελλάδα για την ποιότητα, το φρέσκο ψάρι και το φιλικό και χαλαρό περιβάλλον που διαθέτουν. Τα CorfuSun διαθέτουν διαμερίσματα στις τοποθεσίες Νέο χωριό, Παλαιό χωριό και πάνω στη παραλία. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις που δύνανται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη και φιλοξενούμενου ανά πάσα στιγμή.

  Την περίοδο του ΠΑΣΧΑ η Κέρκυρα προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό του θρησκευτικού εορτασμού και των απολαυστικών διακοπών με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη ζήτηση για το νησί που ζωντανεύει κυριολεκτικά από τον μεγάλο αριθμός επισκεπτών που δέχεται την περίοδο αυτή.


Εκτυπώσιμη μορφή