Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Τιμές I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Κυριακή, 01-10-2023 I  

 
Man Can Travel

Η Επιχείρηση

Σαν κεντρικό πρακτορείο της ANEK LINES στην Κέρκυρα για περισσότερα από 25 χρόνια το γραφείο μας Mancan Travel έχει πλέον την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στην οργάνωση των ταξιδιών σας από Ιταλία (Τεργέστη, Βενετία, Ανκόνα, Μπάρι , Μπρίντιζι) για Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα) με υπευθυνότητα και συνέπεια. Επίσης το γραφείο μας έχει την κεντρική πρακτόρευση της Hellenic Seaways & Aigaion Pelagos στην Κέρκυρα δίνοντας μας την δυνατότητα να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον προγραμματισμό των ταξιδιών σας ανάμεσα στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα από Πειραιά , Βόλο και Σαρωνικό για Κρήτη ( Χανιά . Ηράκλειο ), Σποράδες, Κυκλάδες, Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα ( Ανάφη, Διαφάνι, Κάρπαθο, Κάσο, Μήλο, Ρόδο, Σαντορίνη, Σητεία και Χάλκη) ..

Η μακρόχρονη συνεργασία μας σαν Κεντρικό πρακτορείο της ANEK LINES και πιο πρόσφατα σαν Premium office της ANEK-SUPERFAST στην Κέρκυρα μας καθιστά το πλέον αξιόπιστο ναυτιλιακό γραφείο για το κλείσιμο των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις προσφέροντας σας την καλύτερη τιμή στην αγορά.

Μέλημα μας , η καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους όπου μέσα από την προσωπική επαφή, τους παρέχουμε τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες προτάσεις για τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια .

Ως νέα υπεύθυνη του γραφείου Mancan Travel , Παπαϊωάννου Γεωργία, παραμένω στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά το κλείσιμο των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων προσφέροντας σας τις πιο συμφέρουσες προτάσεις για τα ταξίδια σας.


Εκτυπώσιμη μορφή