Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Κυριακή, 26-06-2022 I  

 
Ristorante Pizzeria Μουρμούρης

Η Επιχείρηση

Η Ιστορία μας

  Το 1992 ανοίξαμε το πρώτο μας  κατάστημα” Pizzeria” στην οδό Μιλτιάδου Μαργαρίτη 63.
Μετά από 4 χρόνια μεταφερθήκαμε σε ένα μεγαλύτερο χώρο , στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα 89, όπου και παραμείναμε για 9 χρόνια. Το 2005 επιλέξαμε το σημερινό μας κατάστημα το οποίο έχει υπέροχη θέα και βρίσκεται στο πλέον εμπορικό σημείο της πόλης.( Εθνικής Αντιστάσεως 36, Εμπορικό)
  Το “Ristorante Pizzeria Μουρμούρης” επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση προσωπικού και σε όλες τις καινοτομίες διαχείρισης κουζίνας.
 Όλο το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο για να παρέχει τα υψηλοτέρα επίπεδα φιλοξενίας.
Μέλημα μας είναι να σερβίρουμε φαγητό ποιοτικό και υγιεινό χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες. Μαγειρεύουμε με τέχνη και αγάπη.

 Φιλοσοφία μας είναι το κάθε πιάτο που ετοιμάζουμε να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για αυτόν που το ετοιμάζει και αυτόν που θα το απολαύσει.
Το κάθε φαγητό ξεχωριστά, το χαϊδεύουμε, του τραγουδάμε και του ψιθυρίζουμε λόγια μαγικά.!
Το να μαγειρεύεις για φίλους είναι ό,τι ωραιότερο.
Ας θυμηθούμε τη μαμά μας ή τη γιαγιά μας τις Κυριακές που μαγείρευε για όλη την οικογένεια.
Με πόση αγάπη το έφτιαχνε κι εμείς τρέχαμε γύρω- γύρω στην κουζίνα μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό.Τότε η μαμά για να μας ευχαριστήσει, βούταγε μέσα στο παστιτσάδο ένα κομμάτι ψωμί και μας το έδινε.Αυτό ήταν το ωραιότερο ορεκτικό που έχουμε φάει στη ζωή μας.

  Στις μέρες μας, βέβαια, τα πράγματα άλλαξαν, γι αυτό κι εμείς έχουμε κάνει μια επιλογή ορεκτικών για να ταξιδεύουμε σε αυτές τις γλυκές αναμνήσεις.
Σε όλες τις βάρδιες υπάρχει υπεύθυνος ασφαλείας εκπαιδευμένος στη διαχείριση εκτάκτων περιστατικών.Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί στο να δίδει πρώτες βοήθειες, από τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Κερκύρας. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί και για περιπτώσεις πυρκαγιάς.
Στο εστιατόριό μας λειτουργεί παιδότοπος με επιτήρηση.
Επίσης διαθέτουμε ιδιωτικό Parking ,κλειστό, για την άνετη πρόσβαση και παραμονή σας στο εστιατόριο.
Η κουζίνα είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα H.A.C.C.P


Εκτυπώσιμη μορφή