Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Παρασκευή, 14-06-2024 I  

 
Corfuboats

Η Επιχείρηση

Καλώς ήρθατε στο Corfuboats και στον υπέροχο κόσμο της κωπηλασίας και των θαλάσσιων σπορ στο νησί της Κέρκυρας . Αυτός ο δημοφιλής προορισμός διακοπών ήταν πάντα γνωστός για τις όμορφες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά του.

Φανταστείτε να εξερευνήσετε τους ατέλειωτουςς όρμους και κολπίσκους της προστατευόμενης βορειοανατολικής ακτής στο δικό σας ρυθμό και να βρειτε το δικό σας απομονωμένο σημείο κολύμβησης . Επισκεφθείτε κάποιες από τις πολλές ταβέρνες , καταστήματα με είδη δώρων ή αγορές με πλοίο , σταματώντας για μια βουτιά στο δρόμο . Για τους ιδιοκτήτες σκαφών πιο περιπετειώδη ταξίδια στα πανέμορφα νησιά των Παξών και ΑντίΠαξων νότια της Κέρκυρας και τα νησιά Ερείκουσα , Οθωνοί και Μαθράκι στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της Κέρκυρας . Από την ηπειρωτική Ελλάδα μια ημερήσια εκδρομή στην Πάργα , Μούρτος , Σύβοτα ή Sayiadha ( διάσημη για την υπέροχη γαρίδες του) είναι επίσης δυνατή . Ταξίδι με πλοίο έχει σίγουρα αποδειχθεί μια πολύ πιο ξεκούραστη και επιθυμητή επιλογή για πολλούς επισκέπτες που επιστρέφουν στην Κέρκυρα κάθε χρόνο .

Για τους πολλούς ιδιοκτήτες σκαφών που επιλέγουν να κρατήσουν τα σκάφη τους στο νησί ,η North East Σκάφος αποθήκευσης και Υπηρεσιών ( NEBBS ) προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης για τους ιδιοκτήτες για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή χρήση του χρόνου των διακοπών τους για ελεύθερη ναυσιπλοΐα .

Για όσους από εσάς δεν έχετε δικό σας σκάφος , μπορούμε να προτείνουμε το Kalami Boats , κατάλληλα εξοπλισμένο , με άδειες βάρκες για ενοικίαση .

Για την ενεργητική , το θαλάσσιο σκι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι μια απο τις πιο ευχάριστες εμπειρίες από την ζεστή θάλασσα του Ιονίου και υπό την επαγγελματική και ασφαλή καθοδήγηση του Σάκη Water Sports .


Εκτυπώσιμη μορφή